Måske er du som entreprenør i gang med et nybyggeri i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland. Måske ejer du en ejendom eller et hus, hvor du skal foretage nogle reparationer. Muligvis går dit projekt ud på at komprimere jord eller grus med henblik på flisebelægning. Det kan også være noget helt fjerde, der får dig til at lede efter en virksomhed, der tilbyder leje af pladevibrator.

Hos Providers.dk er leje af pladevibrator en af de mange ydelser, vi leverer i Aalborg og resten af Nordjylland til konkurrencedygtige priser.

Providers.dk er en nordjysk udlejningsvirksomhed, som udlejer maskinmateriel til alle forretningsområder inden for byggebranchen, store detailkunder samt eventselskaber. Så uanset om du er erhvervs- eller privatkunde, kan du hos os altid finde den maskine, du står og mangler. Leje af pladevibrator kan du ikke komme uden om, når du skal lægge belægningssten eller fliser.

Leje af pladevibrator – Det rigtige grej

Man må huske på, at når man skal komprimere et grus- eller sandareal, så er det vigtigt, at man er klar over en række ting. Det bedste resultat opnår man, når arealet er planeret og jævnt. Når man komprimerer arealet, er det bedst, at man gør det ad flere omgange og lag på lag. Det er selvfølgelig mere tidskrævende, men det er det værd, når man har det endelige resultat i tanke.

En tredje ting, man ikke må glemme, er, at det underlag, man bearbejder, skal have en passende fugtighed. På den måde sikrer man, at gruset eller sandet bliver stabilt nok til at tåle den belastning, man vil udsætte det for.

Leje af pladevibrator hos os er altid et fornuftigt valg, fordi du får en vedligeholdt maskine, der kan klare alt det forarbejde, der er brug for i forbindelse med nybyggeri, reparationer og flisebelægning.

Vores Wacker pladevibratorer kan altid klare mosten med stor hastighed, fleksibilitet og effektivitet. Derfor giver det god mening, at du bestiller en pladevibrator hos os. Vi har jo det rigtige grej.

Kontakt Providers.dk i dag på tlf.:+45 26 13 61 61 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: kontakt@providers.dk

Vi elsker at tale med både nye og eksisterende kunder og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
CVR.: 36 72 56 56

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 15:00
Efteraftale
Efteraftale

Navervej 1
DK-9320 Hjallerup

Copyright © 2024 Providers