Leje af motorbøre er noget, man ikke kan komme uden om, hvis man har lejet en minigraver hos os. Providers.dk tilbyder leje af motorbøre, fordi det er et naturligt supplement til en minigraver. Man bruger ofte motorbøre, når man skal flytte jord, grus eller andet ved anlægs- og entreprenørarbejde.

Måske er du i gang med noget renovering eller belægningsarbejde. Det er selvfølgelig noget, der genererer en del affald. For at undgå den frustration, der opstår, når affaldet ligger og fylder, så er det en god idé, at man benytter sig af vores tilbud inden for leje af motorbøre.

Providers.dk er en udlejningsvirksomhed, der betjener Aalborg og Nordjylland, men hvis du bor i Aarhus, Randers eller Viborg, er du velkommen til at leje en motorbøre hos os.

Vi er kendt som en virksomhed, der leverer maskiner til både erhvervs- og privatkunder. Vores maskinpark er meget omfattende og vi lægger mange kræfter i at holde vores maskiner ved lige, så du som kunde får en maskine i fremragende stand. Leje af motorbøre er noget er det, vi er blevet eksperter i.

Leje af motorbøre gør opgaven lettere

Vi har valgt at tilbyde vores kunder Bejco City Motorbøre, blandt andet fordi der er tale om motorbøre, som er praktisk anvendelige med stor pålidelighed og effektivitet. Denne type motorbøre har hydraulisk tip og fremdrift, og det gør den utrolig stærk og stabil. Derudover er det nyttigt at vide, at den har en el-starter og kan laste 360kg.

Motorbørens hydrauliske tip betyder, du ikke skal bruge mange kræfter på at læsse af. Du flytter bare et håndtag og straks vil ladet løfte sig stille op. På den måde ryger læsset lige så stille af. En anden fordel ved at leje en motorbøre hos os, er at vores motorbøre er velegnet til kørsel på almindelige have arealer som græsplæne, grusstier, jordarealer, flisebelægning, osv. Så du behøver ikke at bekymre dig, om det nu ødelægger et eller andet på din ejendom.

Kontakt Providers.dk i dag på tlf.:+45 26 13 61 61 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: kontakt@providers.dk

Vi elsker at tale med både nye og eksisterende kunder og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
CVR.: 36 72 56 56

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 15:00
Efteraftale
Efteraftale

Navervej 1
DK-9320 Hjallerup

Copyright © 2024 Providers