Leje af minigraver er det, der i øjeblikket optager dig. Måske har du et haveprojekt, der kræver noget gravearbejde. Du har tænkt dig at lave om på din eller en kundes have. Leje af minigraver er et af de områder, hvor vi er leveringsdygtige. Leje af minigravere hos Providers.dk er nemlig et af de mange specialer, vi har inden for maskinudlejning.

Leje af minigraver kan også være nødvendig, hvis man har tænkt sig at udføre noget rendegravning, jordplaning eller kabelgravning. Disse opgaver kan man bedst klare, når man har en pålidelig og vedligeholdt minigraver, som kan levere fleksibilitet og nem navigation. Hos Providers.dk kan du altid finde den minigraver, dit projekt kræver. Vi holder alle vores maskiner ved lige, så du får den service, du har krav på, når du vælger os. Vi leverer en fremragende service, men vi synes, at det skal være billigt, altså til nordjyske priser. Så hvis dit projekt ligger i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, kan du roligt regne med, at vi kan levere den maskine, du står og mangler, til din adresse.

Leje af minigraver – Enkel og praktisk

Hos Providers.dk synes vi, at udlejningen af minigraver skal være enkel og praktisk. Derfor tilbyder vi at levere vores maskiner til din adresse. Men du kan også leje en trailer hos os til transport af den minigraver, du har valgt. Vi tilbyder også udlejning af motorbøre. Man kan kalde motorbøre for det perfekte supplement til en minigraver. Med en motorbør kan du nemt flytte jord, sand og murbrokker fra arbejdspladsen ud til vejen eller hen til en container. Mere praktisk og enkelt bliver det ikke.

Vi har valgt at udleje New Holland og Komatsu minigravere på grund af deres pålidelighed og fleksibilitet. Der er tale om nogle robuste maskiner med skovlpakker, som spænder fra 30 til 150 cm. Det gør, at du kan vælge at anvende skovle i forskellige størrelser, der egner sig til netop dit projekt. Med vores minigravere kan du opnå gravedybder fra 175 til 380 cm. Du har også mulighed for at leje en minigraver med hydraulikhammer, hvis borearbejde er påkrævet.

Kontakt Providers.dk i dag på tlf.:+45 26 13 61 61 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: kontakt@providers.dk

Vi elsker at tale med både nye og eksisterende kunder og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
CVR.: 36 72 56 56

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 15:00
Efteraftale
Efteraftale

Navervej 1
DK-9320 Hjallerup

Copyright © 2024 Providers