Leje af gravemaskine er den opgave, du nu står overfor. Måske har du et projekt i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, hvor leje af gravemaskine er nødvendigt for, at projektet kan lykkes. Hos Providers.dk er vi glade for, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Nu har vi lejlighed til at fortælle dig lidt om vores maskinpark og de serviceydelser, du kan finde hos os.

Leje af gravemaskine er en af de mange serviceydelser, vi tilbyder. Vi er en nordjysk udlejningsvirksomhed, som leverer maskinmateriel til alle forretningsområder inden for byggeindustrien, store detailkunder samt eventselskaber. Så hvis du som erhvervskunde har et byggeprojekt, der kræver en driftssikker og pålidelig gravemaskine, er du da kommet ind på den helt rigtige hjemmeside. Her på hjemmesiden får du alle de oplysninger, du behøver ved leje af gravemaskine. Vi har sørget for at give dig en god oversigt over de maskiner, vi udlejer, og de valgmuligheder, du har med hensyn til ekstra udstyr.

Leje af gravemaskine gjort enkelt

Udlejningen af en gravemaskine skal være nem og enkel. Derfor tilbyder vi at levere den gravemaskine, du mangler til din adresse, så du ikke behøver at bekymre dig om afhentning og tilbagelevering. Vores priser inkluderer altid forsikring og miljøbidrag. Vi har valgt at udleje Komatsu gravemaskiner, fordi der er tale om robuste og driftssikre gravemaskiner, som klarer dit gravearbejde med præcision og fleksibilitet. Alle vores gravemaskiner kommer med en skovlpakke og hydraulisk skifte. På den måde bliver opgaverne klaret effektivt og uden tidsspild.

Hos Providers.dk udlejer vi gravemaskiner med skovle fra 30 til 200 cm. Det betyder, at de kan klare alt: udgravning til fundament, kabel- og rendegravning samt transport af jord. Du kan også opnå gravedybder fra 400 til 870 cm, alt efter den gravemaskine og den skovl, du vælger at anvende. For os er det vigtigt, at du får den maskine og det udstyr, du har brug for. Så hvis du er i tvivl om, hvorvidt en bestemt maskine kan klare en given opgave, så skal du bare henvende dig til os.

Kontakt Providers.dk i dag på tlf.:+45 26 13 61 61 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: kontakt@providers.dk

Vi elsker at tale med både nye og eksisterende kunder og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
CVR.: 36 72 56 56

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 16:00
07:00 - 15:00
Efteraftale
Efteraftale

Navervej 1
DK-9320 Hjallerup

Copyright © 2024 Providers