Leje af lift

Du efterspørger leje af lift. Hos Providers.dk leverer vi et bredt udvalg af lifte, som egner sig til alle de opgaver, du kunne tænke dig at løse. Vi tilbyder moderne og driftssikre lifte til både små og store opgaver, uanset om du er en erhvervs- eller privatkunde. Så hvis du er i gang med en mindre renoveringsopgave i Nordjylland, kan du med fordel kontakte os og høre om vores mange tilbud inden for leje af lift.

Providers.dk er en nordjysk udlejningsvirksomhed som beskæftiger sig med liftudlejning i Aalborg og resten af Nordjylland til alle forretningsområder inden for byggeindustrien, store detailkunder samt eventselskaber. Så hvis du har et projekt i Nordjylland, er vi klar til at hjælpe dig med vores stor maskinpark. Vi er ret sikre på, at vi kan tilbyde dig den lift, der matcher dine behov. Leje af lift er nemlig et af vores mange forretningsområder.

Leje af lift til inden- og udendørs projekter

Som sagt leverer Providers.dk et stort udvalg af lifte inden for leje af lift. Vores liftudlejning omfatter bomlifte, saxlifte, mastlifte og lastbillifte ud over vores teleskoplæssere. Vores bomlifte har en løftehøjde, der går fra 16,25 til 27,75 m. Når det gælder løftekapacitet, så kan vores bomlifte klare mellem 230 og 400 kg. Vores saxlifte kommer i to udgaver: el og diesel. Og de varierer meget i forhold til løftehøjde og løftekapacitet.

Til mindre opgaver tilbyder vi mastlifte og lastbillifte, som er meget fleksible arbejdsmaskiner. En fordel ved at anvende vores lastbillifte er, at lastbilliften godt må køres med almindeligt kørekort. Det kan sikkert virke attraktivt på dig som privatkunde, hvis du er ved at løse en mindre renoveringsopgave i dit hjem. Her på vores hjemmeside kan du finde nogle flere oplysninger angående vores mastlifte og lastbillifte. Det samme gør sig gældende for priserne, som inkluderer forsikring og miljøbidrag. Hos Providers.dk er vi altid klar til hjælpe dig.

Kontakt Providers.dk i dag på tlf.:+45 26 13 61 61 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: kontakt@providers.dk